Rudi Kirar

Lansko leto, nekje na sredini oktobra 2015 je mladi podjetnik Rudi Kirar v tej črnogledi Sloveniji, kjer ljudje postajajo čedalje bolj negativni in osiromašeni popolnoma izgubil voljo do dela.

Takrat je imel vsega dovolj! Počasi je zaključil svoje projekte in se zaprl v svoje stanovanje. Več mesecev je meditiral zaprt za štirimi stenami, v popolni osami in v tišini je iskal odgovore.  Notranji glas mu je govoril, da prihaja čas za veliko življenjsko prelomnico.

Nekega zimskega popoldneva, ko je gledal skozi okno svojega stanovanja, se mu je porodila ideja, ki mu je kasneje čudežno spremenila življenje. Čez noč je spakiral kovčke, kupil letalsko karto, zapustil vse dobre prijatelje in znance, sodelavce, svoje udobno stanovanje in odšel za nekaj mesecev bivati na rajske Azijske otočke na Filipine. Vsakdo, ki je kdaj živel na otoku ve, da se na otoku čas ustavi. Življenje na otoku je preprosto drugačno. Tam je vstajal s soncem, se zjutraj okopal v turkiznem morju, se sprehajal po djungli in opazoval živali in rastline, se ob večerih družil s prijaznimi domačini, nemalokrat ob tabornem ognju, velikokrat spal kar pod milim nebom in na vse načine živel v sožitju z neokrnjeno naravo.

Takrat je Rudi mislil, da se ne bo nikoli več vrnil v podjetniške vode, a kmalu se mu je zgodil še en poseben življenjski preobrat. Rajski otok ga je motiviral in spremenill. Pisarno je preselil na plažo. Odprle so se mu nove ideje, nove priložnosti in pričel je gledati na Svet z drugimi očmi. Ugotovil je, kje je dober in kje dela napake, zato se je povezal z določenimi poslovni partnerji, ki so mu pomagali postati boljši podjetnik in na splošno boljši človek.

 

Prizna, da ga včasih zgrabi tudi močno domotožje. To so njegove hude ure. Sicer pa uživa v svoji rajski pisarni. Zato se je odločil, da si želi svojo sanjsko zgodbo deliti tudi z drugimi ljudmi in jim pomagati, da bodo pogledali iz Slovenije v Svet. Slovenci se ne zavedajo, kakšne priložnosti jim nudi tujina.

Zato je sedaj ustanovil neprofitni klub  POSLOVNI TALENT. Klub je mreža ljudi, ki se trudijo doseči svoje cilje in sanje in verjamejo v moč globalnega sodelovanja ter povezovanja. Klub je namenjen prodornim ljudem, ki razmišljajo globalno. Klub je razpisal tudi poseben natečaj: Zmagovalcu bodo podarili novoustanovljeno podjetje in mu s tem omogočili takojšnje uresničevanje vizije.

Rudi verjame, da bi morali iti ambiciozni slovenci v tujino, kjer bodo lažje uresničili svoje sanje.

 

Več informacij: Rudi Kirar je podjetnik s posebno življenjsko zgodbo. Iz nule je že v mladih letih dosegel izjemne uspehe na različnih področjih svojega življenja. Z nekdanjim poslovnim partnerjem sta postavila podjetja v kar 4 evropskih državah in zaposlovala največ 130 ljudi že leta 2013. Kasneje je tudi v samostojni karieri zasnoval mnogo uspešnih projektov doma in v tujini. Rudi Kirar je bil izbran za inspiracijsko zgodbo o uspehu tudi v priznani reviji Podjetnik.

Rudi Kirar - Nevrologična motivacija

Rudi Kirar je avtor knjige Nevrologična Motivacija. Leta 2014 je zasnoval medijsko turnejo pozdravi depresijo, ki je bila tako uspešna, da so ga vabili v različne televizijske, radijske in časopisne hiše po celi Sloveniji. Iz tega razloga je napisal tudi knjigo z naslovom Pozdravi depresijo, ki bo kmalu na knjižnjih policah.

 

Več o njegovi zgodbi uspeha si preberite na naslednjih povezavah:

 

 

Več o njegovi zgodbi uspeha in medijski turneji si preberite na Facebook profilu in na spletni strani POZDRAVI DEPRESIJO. Nekaj povezav najdete že v spodnjih vrsticah:

Rudi Kirar - Pozdravi depresijo