Življenje pred življenjem in po smrti

14th Jan 2017
življenje po

Ali verjamete, da niste samo telo? Ali verjamete, da imate dušo, ki živi tudi pred življenjem in po življenju? Ni pomembno ali verjamete ali ne, važno je, kaj je resnica. Resnica pa je, da obstaja več dimenzij in ne samo 3 dimenzije, ki jih izkušamo v tej fizični realnosti.

Narejenih je mnogo raziskav o tem, ki so dokazljive. V tem članku vam bom poizkušal na kratko in po domače razložiti, kako poteka celoten postopek.

Pred življenjem je duša v nematerialnem svetu, kjer izkuša samo pozitivne dimenzije čustev, kot duša se lahko odloči za ponoven prihod na Zemljo. Zakaj? Razlogi za prihod na zemljo so ponavadi naslednji: Uravnati karmo, ozdraviti se, odstraniti napačna prepričanja o sebe, služiti drugim ljudem in jim pomagati, doživeti kontrast med pozitivnim in negativnim, treniranje brezpogojne ljubezni, miru, potrpežjlivosti in ostalih pozitivnih vrednot. Cilj je rast duše.

Zemlja je v bistvu samo učilnica. Pred rojstvom sedi duša v nekakšni duhovni nematerialni učilnici z drugimi dušami, kjer skupaj kujejo plan. V tem planu je približno 70% stvari že določenih vnaprej. Npr. avtomobilske nesreče, partnerji, službe, prijatelji. Skratka, večina situacij je bila planiranih že pred rojstvom. Usoda? Nekaj takšnega. Zakaj si bi nekdo nakopal avtomobilsko nesrečo ali bolezen in to celo planiral vnaprej? So različni vzroki, včasih si želi duša izkusiti kontrast med zdravjem v enem življenju in med boleznijo v drugem življenju, zato da pač izkusi več aspektov fizičnega življenja, včasih si želi uravnati karmo. Morda je v prejšnjem življenju bila odgovorna za bolezni drugih ljudi in želi sedaj izkusiti drugo plat. Sicer duša NE rabi izkusiti tega. V nič ni prisiljena. A včasih ji vodniki na tistem Svetu svetujejo izravnavo karme in duša se za to lahko odloči sama.

Zveni realno ali ne?

Če se zares poslušate, boste začutili, da je nekaj resnice na tem. Vsakdo živi po vnaprej določenem planu. Ali ima svobodno voljo? Da, ima svobodno voljo, a v tem je hec. Če je plan duše naprimer, da si želi izkusiti revščino v tem življenju, potem lahko človek poizkuša obogateti, ampak bo ob tem nesrečen in cilj bo zelo težko uresničljiv, ker tako ni bilo planirano. Teh kontrastov je veliko. Obstajajo pa tudi določena obdobja. Ali se vam je že kdaj zdelo, da se je določeno obdobje končalo, vi pa ste želeli ostati v tistem obdobju? No vidite, duša je hotela potovati naprej, v druge izkušnje, vi pa ste delovali proti temu planu, zato ste se počutili slabo in vaše življenje je bilo boleče.

življenje po2

Kako vedeti ali živite v skladu s svojim vnaprej določenim planom? Najenostavneje tako, da sledite pozitivnim občutkom. Kaj vas trenutno navdihuje? Ob misli na kaj čutite pozitivne občutke? Ali vam ni do ničesar? Ali bi samo ležali v postelji cele dneve? Ali vas to osrečuje na nek način? V kolikor je to res, potem sledite temu. Ne ozirajte se na okolico. Sledite notranjim vzgibom. Morda je vaše obdobje, kjer morate biti v samoti. Včasih pa pride obdobje, kjer morate tvegati, iti v nove zgobe in tudi takrat ne smete sabotirati vašega plana.

Duša ima plan. Zaupajte, da se vse zgodi z namenom in četudi trpite, ima to nekakšen smisel. Če si prisluhnete, boste ugotovili, da je nekako prav tako kakor je. Včasih pride obdobje trpljenja in ni prav, da skušate čim hitreje pobegniti iz tega trpljenja. Poizkušajte uživati v kateremkoli življenjskem obdobju. Ena izmed stvari, ki se jih želi duša naučiti je tudi potrpežjlivost.

Ali je potrem zakon privlačnosti in celotno pozitivno razmišljanje sploh kaj pomembno? Do neke mere je, saj boste s pozitivnim razmišljanjem lažje prebrodili izzive, a to nikakor ne pomeni, da se boste oviram na poti izognili. Te ovire ste si sami postavili na pot, da bi postali boljši.

Če trpite, ker se vam je zgodilo nekaj hudega, potem pomislite še enkrat. Kaj če je vse skupaj res?

Ali se vam zdi, da ne živite življenja na način, kot bi ga ”morali”? Tako vam duša preko čustvenega sitema in sistema intuicije sporoča, da je morda čas za spremembo. Morda je čas, da si reorganizirate vaše življenje, ga osvežite in boste tako bolj srečni in boste tako lažje dosegali to za kar ste sploh prišli sem.

Kaj če greste zelo, zelo stran od plana duše? Ne želim, da se ob tem plašite a včasih se vam lahko pričnejo dogajati zelo slabe stvari v obliki bolezni ali v obliki nesreč. Takrat veste, da je čas za reorganizacijo življenja, čas je da zapustite pot na kateri ste, čeprav vam ta pot na nek način fila ego in se ob njej na nek način počutite v redu, a na drug način obstaja nekakšna praznina. V kolikor plana duše ne upoštevate, greste proti sebi, vas lahko doleti mnogo negativnih stvari. Bodite pozorni.

Kako torej živeti rajsko življenje? Poslušajte svoje občutke, poslušajte svojo intuicijo, to je v bistvu povezava z vašo dušo.

Več o tem v knjigi: Your Soul’s Plan ali na Youtube:

 

Avto: Rudi Kirar, 11.2.2017

Comments are closed.